Catalunya Diari

Pardinyes dóna el tret de sortida a la Festa Major

Pardinyes dóna el tret de sortida a la Festa Major| Redacció - Fotografia: Facebook La Sopa‎

 

La Festa Major de Pardinyes ja ha començat. La celebració, que compta amb un ampli ventall d'activitats per a petits i grans, ha donat el tret de sortida aquest dijous al vespre amb la proclamació de les pubilles i la lectura del pregó, que enguany ha anat a càrrec de Valentin Naranjo, conegut veí del barri.

  

Divendres a la tarda s’han organitzat diversos tallers i activitats per a nens i nenes i, a la nit, tindrà lloc una revetlla popular.

  

 

  

Dissabte s’iniciarà amb el campionat de bitlles que aplega, any rere any, desenes de jugadors de Lleida i municipis del voltant. També tindrà lloc una trobada gegantera a la tarda i la tradicional estirada de corda entre els veïns i veïnes del barri, a més a més d’un concert a la nit.

  

 

  

Diumenge començarà amb la tradicional missa i ofrena floral, així com un homenatge a les parelles que compleixen 50 anys de matrimoni i els nounats del barri. A la tarda tindrà lloc una guerra d’aigua i la festa de l’escuma i, per finalitzar el cap de setmana, s’oferirà un recital d’havaneres amb el grup Arrels de la Terra Ferma.

  

 

  

Les Nits Q Lleida, presents a la festa

  

El programa Nits Q Lleida de la Paeria se suma enguany a la Festa Major de Pardinyes. Els voluntaris d’aquesta iniciativa sortiran al carrer la nit de divendres, entre les 23.00 i les 3.00 hores, per conscienciar la ciutadania, i en especial els joves, sobre la importància de gaudir d’aquesta celebració de forma saludable i lúdica, és a dir, una festa amb 'Q', de qualitat.

  

 

  

Nits Q Lleida preveu instal·lar un punt informatiu on es repartirà informació sobre salut per motivar la ciutadania a viure la celebració de manera responsable. També s’instal·larà un photocall on els joves i qualsevol persona es podrà fer fotografies i penjar-les posteriorment a Facebook i Instagram nitsqlleida. Les persones que s’apropin a l’estand rebran com a obsequi una polsera de la iniciativa i un pack amb descomptes per tornar a casa en taxi i altres productes. Els representats d’entitats organitzadores de barres donen suport a l’activitat a través de la difusió en els seus espais d’eslògans relatius al consum adequat d’alcohol i a la bona convivència veïnal.

Comentaris

envia el comentari