Catalunya Diari

Pardinyes está de Festa Major

Pardinyes está de Festa Major| Redacció - Fotografia: Twitter @rafelperis

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de diversos regidors de la Corporació Municipal i del president de l’Associació de Veïns de Pardinyes, Paco Ermengol, ha presidit aquest vespre la presentació de les pubilles i els hereus, la imposició dels pendons a les escarapel·les de les penyes i la lectura del pregó per part de Jacinto Pernia.
 
Durant el seu discurs, Pernia ha recordat l’evolució i la transformació del barri de Pardinyes, i ha explicat com ha crescut i millorat "gràcies a l’empenta i el treball conjunt dels veïns i veïnes". El pregonar ha remarcat la importància de la Festa Major de Pardinyes, definint-la com "la festa de l’estiu a Lleida".
 
El paer en cap ha destacat, durant la seva intervenció, la dedicació i el treball de Jacinto Pernia per la millora del Pardinyes, "un dels barris més participatius i representatius del món associatiu a Lleida". Ros ha remarcat, així mateix, l’alt nivell de civisme i convivència que demostren els veïns i veïns de Pardinyes tot l’any i, en especial, durant els dies de Festa Major.Comentaris

envia el comentari