Catalunya Diari

Pardinyes organitza tres dies de festa per celebrar El Dia del Penyista

Pardinyes organitza tres dies de festa per celebrar El Dia del Penyista| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Els tinents d’alcalde Josep Presseguer i Rafael Peris i els regidors M. José Horcajada i Xema Solé han acompanyat els penyistes en aquesta jornada, que té lloc a la marquesina del Barris Nord. Cada colla ha preparat el seu menú que han començat a preparar ben d’hora. La festa ha estat ambientada amb jocs per als més petits, ball i sortejos. Aquest diumenge també s’ha fet el 6è Concurs de Pesca José Cambres, a la baixada del riu, sota les comportes.
 
Els actes de celebració van començar divendres amb la concentració dels penyistes per veure el partit que el Força Lleida va jugar al Barris Nord contra el Corunya i la posterior degustació gratuïta al pub Loch Ness per als membres de les colles.
 
La cerca tasques de dissabte va tenir bona acollida entre les penyes, que acompanyats d’una xaranga, van recórrer els bars i establiments adherits a la iniciativa. La ronda va acabar a la marquesina del Barris Nord, amb sopar i disco-revetlla per a tothom.
 
La Comissió de Festes de l’Orvepard, coordinadora del programa d’actes, ha recordat que la festa es va començar a organitzar fa uns trenta anys com a trobada per iniciar la preparació de la festa major del barri a l’agost.


Comentaris

envia el comentari