Catalunya Diari

Pardinyes prepara un sopar benèfic per ajudar les famílies humils del barri

Pardinyes prepara un sopar benèfic per ajudar les famílies humils del barri| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Un centenar de persones han assistit al sopar que s’ha fet al local social de Pardinyes. Les persones que no han pogut anar-hi, però que han volgut solidaritzar-se amb la proposta, han pogut adquirir igualment el tiquet del sopar, que valia 5 euros, constituint les fileres 0 i 1. En total, s'ha recaptat 930 euros.
 
La Fundació barri de Pardinyes, presidida per Jacinto Pèrnia, amb la col·laboració d’Orvepard, amb Paco Castillo al capdavant, de Shalom, de la Confraria de la Sagrada Família, l’ACIP i els grups parroquials, ha programat aquesta acció solidària. També hi col·laboren les pastisseries del barri, Bon Àrea, Plusfresc i altres establiments comercials del barri, aportant els ingredients que formen el menú. La seva elaboració es fa a la cuina de Shalom.
 
Diferents col·lectius d’emigrants del barri col·laboren amb aquesta activitat que s’ha tancat amb una desfilada de vestits típics, representant els diferents països dels grup dels nouvinguts a Pardinyes.


Comentaris

envia el comentari