Catalunya Diari

Pardinyes recupera el Campionat d’Escalada Esportiva

Pardinyes recupera el Campionat d’Escalada Esportiva| Redacció - Fotografia: http://blokfree.blogspot.com.es/

 

El Campionat d’Escalada Esportiva Roc 2016 torna a Pardinyes després de quatre anys d’aturada. La prova, que arriba enguany a la 22a edició, es durà a terme al Rocòdrom Municipal de Pardinyes el proper dissabte, dia 6 d’agost, en el marc de la festa major del barri. 

La competició es desenvoluparà durant tot el dia. Al matí es faran les eliminatòries en dos itineraris, de les quals sortiran els dotze semifinalistes que competiran a la tarda per arribar a la final, que es disputarà a partir de les 17.00 hores i on participaran els cinc millors. La categoria serà única, competint homes i dones junts. Les inscripcions seran gratuïtes per als socis del CEMP federats; de 5 euros per als socis no federats; de 15 per als no socis del CEMP federats; i de 20 en el cas de no socis del CEMP que no estiguin federats. Hi haurà 3 euros de descompte en les inscripcions anticipades. A més, es podran fer inscripcions els dies 4 i 5 d’agost de 21.00 a 22.00 hores, al Bar Ruta 66. Aquest mateix establiment acollirà, el divendres 5, a les 22.00 hores, el sorteig de l’ordre de participació. Tots els inscrits rebran una samarreta tècnica i diferents obsequis.
 
El president del Club d’Escalada i Muntanya Pardinyes, Joan Ramon Cuesta, s’ha felicitat per la tornada a escena del Pardinyes Roc, un fet que ha atribuït en bona mesura a l’empenta de les noves generacions i a la bona salut de l’escalada a les comarques lleidatanes. Segons ha comentat, les previsions són molt optimistes tant pel que fa a públic com als participants. Se n’espera una trentena, d’un gran nivell, de cara a una jornada que, més enllà d’una competició de categoria, és un punt de trobada de tota la gent de l’escalada. Alhora, han organitzat jocs i activitats infantils d’escalada perquè els més petits s’introdueixin a aquesta activitat.
 
Els organitzadors han recordat que es tracta de la competició d’aquesta mena més veterana de Catalunya, ja que enguany arriba a la seva 22a edició. La prova serà el XIX Memorial Antonio Fernández Maniega Llons. 


Comentaris

envia el comentari