Catalunya Diari

Participació massiva en el 5è Obert Centre Històric

Participació massiva en el 5è Obert Centre Històric| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

La participació massiva en els actes programats és el que més ha destacat en la cinquena edició de l’Obert Centre Històric, que aquest diumenge ha tancat tres dies festius i plens de màgia. Cal destacar la gran implicació de les entitats i els comerços del barri que cada any innoven amb noves propostes i serveis.

Algunes d’aquestes novetats han estat la primera Rogaine Urbana, la cursa en parelles pels principals punts d’interès turístic del Centre Històric, amb unes 70 parelles. També la desfilada de moda dels comerços, en el marc de la Fira de la Il·lusió, al carrer Cavallers, que va ser tot un èxit, posant en valor l’oferta comercial del barri. També s’ha apostat per més oferta gastronòmica. El tinent d'alcalde i regidor de barri, Fèlix Larrosa, ha afirmat que ha estat un cap de setmana “brodat”, ja que tant els organitzadors i el públic assistent s'han mostrat satisfets per l’Obert. Això, ha afegit, estimula a seguir treballant en aquesta direcció i també suposa una responsabilitat de cara al futur.

La imatge que s'ha pogut veure aquests dies al barri ha estat carrers i places plenes i gent gaudint de les propostes, que han coordinat l’ajuntament amb les 67 entitats, associacions i comerços del barri. De fet, el regidor ha agraït una vegada més la implicació de les entitats que s’han bolcat activament en la programació de l’Obert, oferint novetats i millores en els serveis.

L’Obert Centre Històric va arrencar divendres, amb l’acte d’obertura presidit per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i fins aquest diumenge s’han fet un centenar d’activitats en una cinquantena d’escenaris del barri.


Comentaris

envia el comentari