Catalunya Diari

Postius: "La Rambla Ferran és la carta de presentació de Lleida per a molts visitants i cal revitalitzar-la"

Postius: "La Rambla Ferran és la carta de presentació de Lleida per a molts visitants i cal revitalitzar-la"| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

El regidor de CiU a l’Ajuntament de Lleida, Toni Postius, ha iniciat aquesta dilluns el recorregut de la campanya d'escolta activa #Lleidaensmou pel barri de Rambla Ferran/Estació. "El barri de la Rambla Ferran, Noguerola i l'estació de Renfe és una zona de referencia a la ciutat, però que ens els últims anys ha vist com tancaven molts comerços i han marxat molts veïns", ha destacat Postius després de visitar nombrosos establiments del barri i escoltar els veïns durant la tarda.

"L’Ajuntament ha d’estar al costat de veins i comerciants per revitalitzar aquesta zona perquè és la porta d’entrada a Lleida amb AVE i autobús. És la carta de presentació de Lleida per a molts visitants i ha d’estar en millors condicions de les que es troba actualment", ha conclòs Postius.

La campanya #Lleidaensmou, que es trasllada tota aquesta setmana al barri de Rambla Ferran/Estació, té dos vessants: les visites intensives a cada barri de la ciutat, amb l'escolta activa dels ciutadans, i l'acompanyament que farà Toni Postius a un treballador de cada barri durant la seva jornada laboral.


Comentaris

envia el comentari