Catalunya Diari

Presó per a 4 dels 7 detinguts en l'operació policial antidroga al Centre Històric de Lleida

Presó per a 4 dels 7 detinguts en l'operació policial antidroga al Centre Històric de Lleida| Text i fotografia: ACN

El jutjat de guàrdia de Lleida ha dictat presó per a quatre dels set detinguts en la batuda antidroga que va realitzar dijous la policia de l'Estat amb col·laboració de la Guàrdia Urbana en diferents domicilis del Centre Històric de la ciutat.

Tots ells han passat a disposició judicial aquest divendres al migdia. L'operatiu es va allargar durant cinc hores i es va comissar cànnabis, cocaïna, heroïna i diners en metàl·lic. En total es van detenir cinc homes i dues dones després de registrar pisos al número 8 del carrer Boters. L'operació va despertar gran expectació entre els veïns del barri, ja que la zona va estar acordonada des de primera hora del matí.

Durant la batuda es van comissar 158 bossetes de cànnabis preparades per ser distribuïdes, 100 grams de cànnabis sense preparar, 12 dosis de cocaïna, 53 dosis d'heroïna i prop de 1.000 euros en metàl·lic.

Els detinguts van ser quatre persones de Mali (dos homes i dues dones), una altra de Gàmbia, una altra de Nigèria i una altra de Guinea. Cinc van ser detinguts a l'interior dels domicilis i dos al carrer, on segons la policia, exercien tasques de vigilància i captació de clients per vendre droga.


Comentaris

envia el comentari