Catalunya Diari

Queixes per la falta de manteniment del camp municipal de Pardinyes

Queixes per la falta de manteniment del camp municipal de Pardinyes| Redacció - Fotografia: CiU Ajuntament de Lleida

 Segons han explicat, la falta de mesures de seguretat han provocat alguns furts. A més, també han comentat que "la manca de manteniment de l’interior i de neteja dels voltant de l’equipament evidencien la deixadesa de l’Ajuntament en la cura de la instal·lació, perquè pugui donar servei de manera digna als centenars d’usuaris".
 
En aquest sentit, Cerdà ha assenyalat: "Ens sobta que, com ens denuncien, per exemple, els equips de neteja evitin la façana i, en general, el voltant del camp, que està amb força canyissars i secalls que creixen sense control i que els correspondria netejar a la brigada municipal".
 
Els regidors de CiU ja s’han posat en contacte amb l’equip de govern per solucionar les deficiències i la falta de neteja i manteniment del camp. Cerdà ha reivindicat el paper del principal grup de l’oposició com a interlocutor vàlid per mediar amb l’equip de govern i ha instat a la resta de clubs a dirigir-se al Grup de CiU per solucionar els problemes recurrents en tots els camps municipals.Comentaris

envia el comentari