Catalunya Diari

Raïmat està de Festa Major

Raïmat està de Festa Major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb la presidenta de l'EMD, Ainhoa Casabón, ha presidit els actes d'inici de la celebració acompanyat de diversos regidors i regidores de la Corporació Municipal i dels representants de la Junta veïnal. El pregó d’enguany ha anat a càrrec de la periodista de Catalunya Radio Isabel Blesa, que realitzat una emotiva glossa sobre la seva família i la societat, destacant "l’important paper dels joves per un futur millor i posant en relleu el valor de l’esforç i la constància".
 
 
Ros ha definit Blesa com "un exemple per als joves, pel seu esperit de superació i per la seva cultura de l’esforç". Durant la seva intervenció, el paer en cap també ha destacat "la sort de poder veure una escola bressol i ara, després de 40 anys, una nova escola a Raïmat, que és l’equipament més important d’un poble". Ros ha recordat que "Raïmat ja disposa, legalment, de l’escut que tant Raïmat com Ajuntament de Lleida havien demanat", i ha afegit que "independentment de les lleis d’ordenació territorial que l’Ajuntament de Lleida complirà, la Paeria sempre reconeixerà a Raïmat la seva personalitat diferenciada com a nucli de Lleida, amb capacitat de gestió necessària per les seves característiques i la seva història".
 
Finalment, Ainhoa Casabón ha remarcat "la important participació i implicació dels joves en la Festa Major" i ha convidat els veïns i veïnes a gaudir d’una bona Festa Major.
 
Un bon nombre de persones ha participat en la cercavila que ha recorregut els carrers del centre i ha ovacionat la pregonera, les pubilles i els hereus de la festa, que han estat investits per les autoritats.


Comentaris

envia el comentari