Catalunya Diari

Raimat renovarà els accessos des de l'autovia la segona quinzena d'agost

Raimat renovarà els accessos des de l'autovia la segona quinzena d'agost| Redacció - Fotografia: Google Maps

 L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha agraït la pregonera d’aquest any, Pilar Sáenz Garcia, la tasca desenvolupada per la família Raventós a Raimat des que van adquirir la finca, fa 100 anys, i la seva contribució al creixement de la població i “a fer país”. Als veïns i veïnes els ha agraït la seva participació la Festa Major i ha assenyalat la voluntat de l’Ajuntament de Lleida de continuar treballant per la millora del municipi. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat algunes actuacions realitzades recentment a Raimat com la construcció d’unes noves escales i la rampa adaptada a les piscines i les obres d’ampliació de la sala d’actes i d’una aula de la Casa de la Vila.
 
Pilar Sàenz Garcia ha estat l’encarregada d’iniciar oficialment les Festes de Raimat amb el pregó de la Festa. Sàez Garcia, membre de la família Raventós, ha fet memòria en el seu parlament de l’arribada de la seva família a la vila i de com, arran de l’inici del cultiu de les vinyes, van instal·lar-se a Raimat ciutadans de tots els punts d’Espanya i de l’evolució en els sistemes de cultiu i recol·lecció.
 
Les autoritats han felicitat les pubilles i els hereus de la festa d’aquest any, Guadalupe Garino (Pubilla Gran), Andrea Martínez (Pubilleta), Aina POnté (pubilleta), Félix Fernàndez (Hereu Gran) i Íker Màrquez (hereu petit).
 
A la Festa Major de Raimat  hi han assistit també els regidors Joan Gómez i Josep Barberà i membres de les corporacions de l'Ajuntament de Lleida i de Raimat. 


Comentaris

envia el comentari