Catalunya Diari

Recta final de les obres d'urbanització del carrer Comtes d'Urgell

Recta final de les obres d'urbanització del carrer Comtes d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Dins d’aquests treballs s'inclou el reforç de la seguretat a l'entorn del col·legi Sagrada Família, on s'ha renovat la part de la vorera de davant del centre educatiu amb un paviment de llamborda de color teula que millora l’accés al col·legi. La vorera ampliada fa ara 4,37 metres d’amplada i prop de 32 metres de llarg.
 
L’actuació, que té un pressupost d'uns 140.000 euros, inclou, a més, la instal·lació de nou mobiliari urbà, que es farà properament, així com la plantació de cinc arbres amb reg per impedir que els vehicles accedeixin damunt la vorera, que es farà el pròxim mes de novembre, coincidint amb l'època de plantació. Amb l’ampliació de la vorera i la creació de toperes també s'ha millorat la recollida d’aigües pluvials, ja que s'han col·locat nous embornals i s'han adaptat les tapes i les reixes existents a les noves rasants. En el marc d’aquesta actuació, també s'ha renovat part del col·lector entre el carrer Igualada i Comtes d’Urgell.
 
A més, a la vorera del carrer Democràcia, a l’altura d’Anselm Clavé, s'han construït toperes, s'ha renovat la senyalització existent, tant vertical com horitzontal, i es canvien d’ubicació i es renoven els semàfors del pas de vianants de la cruïlla.


Comentaris

envia el comentari