Catalunya Diari

Restriccions de trànsit a Lleida per la Rodi Mitja Marató Lleida

Restriccions de trà nsit a Lleida per la Rodi Mitja Marató Lleida| Redacció - Fotografia: Rodi Mitja Marató

Lleida tindrà aquest diumenge restriccions de trànsit amb motiu de la Rodi Mitja Marató, competició atlètica que combinarà la cursa de 21 quilòmetres amb una de caire popular, de 5. El recorregut de les dues curses transcorre íntegrament pels carrers de la ciutat i s’han previst diversos desviaments per facilitar i garantir el desenvolupament de les activitats i la seguretat per als atletes participants, així com per als conductors.

L’itinerari de la mitja marató serà: avinguda Rovira Roure (sortida), Passeig de Ronda, Cardenal Cisneros, Joc de la Bola, avinguda Ciutat Jardí, Rovira Roure, Antic Camí del Murri, Olivera, avinguda Ciutat Jardí, Til·lers, Periodista Trapa, Victòria Kent avinguda Germanies, avinguda Pinyana, avinguda Balàfia, Baró de Maials, avinguda Tortosa, avinguda Pearson, avinguda Tortosa, Pont Pardinyes, avinguda Indústria (fins a Gros Mercat), avinguda Indústria, Camí de Granyena, Pont de Príncep de Viana, Plaça Berenguer, Rambla Ferran (fins Riquer), Rambla Ferran, Príncep de Viana, Plaça Europa, Passeig de Ronda i avinguda Rovira Roure, on hi haurà l’arribada.

La cursa popular passarà per avinguda Rovira Roure (sortida), Passeig de Ronda, Cardenal Cisneros, Joc de la Bola, avinguda Ciutat Jardi, Til·lers, Onze Setembre i avinguda Rovira Roure (arribada).

Els desviaments que s’han previst perquè el muntatge, la sortida i l’arribada i la concentració dels corredors, són:
- Sobre les 07.00 hores es tallarà el trànsit de l’Av Rovira Roure, en el tram comprés entre Passeig de Ronda i Avinguda Onze Setembre. Aquest vial es mantindrà tallat i desviat fins que finalitzin la cursa i les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada (aproximadament les 14.00 hores).

- A partir de les 08.30 hores es tancarà el sector interior de Ciutat Jardí, des de la rotonda d’Onze de Setembre amb Joc de la Bola i des de la rotonda de la N-240 amb el carrer Olivera. També del Polígon Industrial El Segre en tots els seus accessos (Pont de Pardinyes, Camí de Granyena, rotonda del Cementeri, rotonda de la C-13 amb Enginyer Pau Agustí i rotonda de la C-13 amb Josep Segura i Travé).

- A partir de les 09.00 hores es conformaran de forma progressiva els carrils de pas de la cursa per la Rambla de Ferran i Príncep de Viana on aquesta compartirà espai amb la resta de la circulació.

- A les 10.00 hores i fins aproximadament les 10.45 hores, els Mossos d’Esquadra procediran a tallar el trànsit de la N-240 (A-22) d’entrada a la ciutat, a l’alçada de Les Basses, orientant-lo cap a l’Autovia A-2, per a que entri a la ciutat per la LL-11.

- A partir del moment de la sortida de la cursa, es tallarà i es desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans de què el cap de cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi passat.

- Al pas de la cursa a la Rambla de Ferran es podrà circular en els dos sentits, si bé els vehicles que circulin en sentit plaça Berenguer, a l’arribar a l’estació de tren, seran desviats en direcció al Pont de Príncpep de Viana.

- A l’Av de Príncep de Viana es mantindrà el trànsit obert només en sentit plaça Berenguer. El sentit contrari estarà reservat a la cursa i es mantindrà tallat i desviat fins que el darrer corredor hagi superat la plaça Europa en direcció Pg. Ronda.

Algunes recomanacions al respecte són: per creuar el riu amb el vehicle en direcció a la Bordeta, els Magraners o el Cementiri municipal entre les 09.30 i les 12.30 hores, no es podrà utilitzar el pont de Pardinyes i amb molta dificultat el de Príncep de Viana. Aquests trajectes s’han de fer per qualsevol dels altres tres ponts (Instituts, Universitat i Pont Vell), que han de permetre els itineraris amb el destí esmentat sense dificultats.

Mentre duri la cursa, i especialment entre les 11.00 i les 12.30 hores, als conductors que vulguin creuar a l’altra banda de la ciutat a través de Príncpe de Viana des de Balàfia o Pardinyes o anar en direcció al Cementiri de la ciutat se’ls recomana que ho facin anant a trobar l’A-2 a través de la N-230, la LP-9221 o la C-12, per tornar a entrar a la ciutat per la C-13 i la LL-11.

Es recomana també informar-se prèviament abans d’utilitzar el transport públic de la ciutat, ja que els autobusos de les línies que circulen pel recorregut de la cursa seran desviats dels seus itineraris mentre aquests estiguis afectats.


Comentaris

envia el comentari