Catalunya Diari

Set detinguts en una operació antidroga al Centre Històric de Lleida

Set detinguts en una operació antidroga al Centre Històric de Lleida| Text i fotografia: ACN

 

Cinc homes i dues dones han estat detingudes aquest dijous al Centre Històric de Lleida durant el dispositiu antidroga que des de primera hora del matí i durant cinc hores ha fet la policia de l'Estat en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Lleida. 


L'operatiu, que ha acabat a tres quarts de tres de la tarda, ha causat una gran expectació entre els veïns per l'ampli desplegament policial, en el qual han participat més d'una vintena d'agents.


 


Els registres s'han fet als pisos 1, 2, 3 i 4 del número 8 del carrer Boters de la capital del Segrià. Als detinguts se'ls acusa de vendre marihuana, haixix i cocaïna en dosis petites a particulars, tot i que no es descarta alguna venda més gran.


 


Com a mesura preventiva, la zona ha estat acordonada durant les cinc hores que ha durat el dispositiu. A banda dels detinguts, la policia també s'ha endut material en diverses bosses i un televisor de grans dimensions.


 
A banda dels detinguts, l'operatiu ha permès comissar 158 bossetes de cànnabis preparades per ser distribuïdes, 100 grams de cànnabis sense preparar, 12 dosis de cocaïna, 53 dosis d'heroïna i prop de 1.000 euros en metàl·lic.
 
Pel que fa als detinguts, hi ha quatre persones de Mali (dos homes i les dues dones), una altra de Gàmbia, una altra de Nigèria i una altra de Guinea. Cinc han estat detinguts a l'interior dels domicilis i dos al carrer on, segons la policia, exercien tasques de vigilància, captació de clients i venda.


Comentaris

envia el comentari