Catalunya Diari

Shalom, present al Districte Mercat del Pla

Shalom, present al Districte Mercat del Pla| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'entitat social Shalom ha col·locat un espai de venda al costat del Mercat del Pla on es poden fer tasts i vermuts i comprar productes de proximitat. Aquesta instal·lació es podrà visitar fins al proper dilluns, dia 27 d'octubre.

El tinent d'alcalde i regidor del Centre Històric, Fèlix Larrosa, ha visitat el nou espai, situat davant de la Botiga Desigual, i s’ha reunit amb la gerent de l’entitat social, Teresa Benet. La iniciativa pretén, d’una banda, donar a conèixer la tasca que realitza Shalom a la ciutat i, de l’altra, ajudar a dinamitzar el Centre Històric en general i el Districte del Mercat del Pla en particular. En el nou espai de Shalom es pot gaudir d'una copa de vi i una taula mixta de formatge o embotit per cinc euros.
 
La iniciativa forma part de l’acord de col·laboració que es vol establir amb les entitats del tercer sector i el Centre Històric, amb l’objectiu de donar oportunitats per implantar-se al barri i poder donar a conèixer, d’aquesta manera, els seus productes i serveis.


Comentaris

envia el comentari