Catalunya Diari

Sucs, de festa major

Sucs, de festa major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcaldessa accidental, Sara Mestres, acompanyat del president de la junta de l’EMD de Sucs, Guillem Boneu, ha assistit als actes que s’han programat per aquest matí, amb la tirada de bitllets al camp de futbol, que ha comptat amb la participació de 12 equips, 2 dels quals eren de Sucs. En total, hi han pres part unes 120 persones. El president del Club de Bitlles de Sucs, Marcel Torruella, ha explicat que en aquesta tirada de festa major es fan 8 tirades individuals i després una tirada per equips de cinc persones, que és la tradicional Tirada del Meló, ja que té com a premi una caixa de melons.
 
Mestres també ha vist el partit de futbol sala dels més petits, que ha tingut lloc a la pista del costat. Els infants de Sucs continuaran la festa a la tarda, amb els tallers infantils. També a la tarda tindrà lloc el partit de futbol “solters, casats i ajuntats” i el cinema a la fresca.
 
Divendres va arrencar el programa d’actes amb el repic de campanes d’inici de la festa, la cercavila amb els capgrossos i les gralles i la festa jove. Al marge de les revetlles populars i els àpats de germanor, destaca l’exposició que s’ha preparat per demà per descobrir la memòria històrica de Sucs. Durant la xerrada es mostraran diapositives i la documentació de llibres antics que es refereixen a aquesta EMD, a càrrec de tècnics de la UdL. Dimecres finalitzaran els actes de la festa major amb la sardinada popular al Parc El Vilot, la missa en honor a nostra Sra. de l’Assumpció i l’escala hi-fi.


Comentaris

envia el comentari