Catalunya Diari

Talls i desviaments de trànsit amb motiu de la Cursa Balàfia Aremi

Talls i desviaments de trànsit amb motiu de la Cursa Balàfia Aremi| Redacció - Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

El barri de Balàfia acollirà aquest diumenge la cursa atlètica Balàfia Aremi, una competició que combinarà de forma simulàtnia dos recorreguts: de 10 i 5 quilòmetres, amb una alta participació d'atletes -s'esperen uns 900 corredors. La prova s'iniciarà a les 09.30 hores.

La cursa sortirà del carrer Penedès i transcurrirà per la Plaça de França, Av Alde Porqueres, Corts Catalanes, Vallès, Pça Europa, Segon Passeig de Ronda, Av Sant Ruf, Av Prat de la Riba, Corregidor Escofet, Av Alcalde Recasens, Baró Maials, Vic, Pça. Països Catalans, Av Balàfia, Baró Maials, Enric Pubill i tornarà al carrer Penedès.
 
Els desviaments previstos són:
-  Sobre les 08.00 hores es procedirà al tall de trànsit del carrer Penedès (tram entre el carrer La Noguera i el carrer La Garrotxa), així com el carrer Terrassa (tram entre Baró de Maials i Penedès). El primer dels talls esmentats anteriorment es mantindrà fins que hagin finalitzat tant la cursa com les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada (aproximadament les 13.00 hores).
 
- Com a criteri general, a partir del moment de la sortida dels corredors, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans de que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi rebassat.
 
 
- El trànsit procedent de Corbins per la C-12 que accedeixi a la ciutat per l’Av Prat de la Riba serà desviat a l’alçada de Corregidor Escofet en  direcció a Comtes d’Urgell, carrer pel qual han de poder entrar a la ciutat sense dificultats.
 
- El trànsit procedent de Torreserona i Secà de Sant Pere que accedeixi a Lleida per Alde. Recasens, serà desviat pel carrer Enric Arderiu i Alde. Montaña per a que entri a la ciutat per Av Prat de la Riba. Un cop incorporats a aquesta Avinguda també entrarà a la ciutat per Comtes d’Urgell.
 
- Des del barri del Secà de Sant Pere es podrà sortir directament a l’Av Alde. Porqueres (N-230) a través de l’Av. Torrevicens, Pça Països Catalans i Av Balàfia. Aquesta ruta no es podrà utilitzar en sentit contrari ja que forma part del recorregut de la cursa.
 
- Durant el transcurs de la cursa, i als efectes de compatibilitzar el pas dels atletes amb la resta del trànsit, es reduirà en un carril la circulació per les Places de França i Europa respectivament. No es preveuen retencions significatives com a conseqüència d’aquest estretament de calçada.
 
- Els carrers Baró de Maials i Corregidor Escofet, trams compresos entre Prat de la Riba i l’Av Balàfia seran tallats al trànsit entre les 09.30 i les 11.00 hores aproximadament.
 
Recomanacions:
- Evitar circular pel circuit de cursa amb el vehicle entre les 09.30 i les 11.00 hores.
 
- Les línies de Bus compreses en el recorregut de la cursa es poden veure afectades puntualment.
 
- Seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, voluntaris de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat, en els punts de tall, els quals us informaran de la ruta recomanada a seguir.
 
- Per les peculiaritats del recorregut i l’horari de la cursa no es preveuen afectacions significatives en el trànsit de les vies principals de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari