Catalunya Diari

Talls i desviaments de trànsit per la Cursa de Balàfia-Aremi

Talls i desviaments de trà nsit per la Cursa de Balà fia-Aremi| Redacció - Fotografia: Guà rdia Urbana Lleida

Lleida celebra aquest diumenge la Cursa de Balàfia-Aremi, amb sortida prevista al carrer Penedès a les 09.30 hores. Amb motiu de la competició, la Guàrdia Urbana farà diversos desviaments de trànsit i recomana als conductors evitar circular pel seu recorregut entre les 09.30 i les 11.00 hores.

Els itineraris seran els següents:
- Cursa de 5 quilòmetres: carrer Penedès (sortida), Plaça de França, avinguda de l'Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Vallès, Plaça Europa, Segon Passeig de Ronda, avinguda Sant Ruf, avinguda Prat de la Riba, Corregidor Escofet, avinguda Alcalde Recasens, Baró Maials, Vic, Plaça. Països Catalans, avinguda Balàfia, Baró Maials, Enric Pubill i carrer Penedès (arribada).

- Cursa de 10 quilòmetres: Dos voltes al recorregut anterior.

Desviaments previstos
Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de la cursa hi ha previstos els següents desviaments:
1. Sobre les 08.00 hores es procedirà al tall de trànsit del carrer Penedès (tram entre el carrer La Noguera i el carrer La Garrotxa), així com el carrer Terrassa (tram entre Baró de Maials i Penedès). El primer dels talls esmentats anteriorment es mantindrà fins que hagin finalitzat tant la cursa com les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada (aproximadament les 13.00 hores).

2. Com a criteri general, a partir del moment de la sortida dels corredors, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans de que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi passat.

3. El trànsit procedent de Corbins per la C-12 que accedeixi a la ciutat per l’avinguda de Prat de la Riba serà desviat a l’alçada de Corregidor Escofet en direcció a Comtes d’Urgell, carrer pel qual han de poder entrar a la ciutat sense dificultats.

4. El trànsit procedent de Torreserona i Secà de Sant Pere que accedeixi a Lleida per l'avinguda Alcalde Recasens serà desviat pel carrer Enric Arderiu i Alcalde Montaña, per a que entri a la ciutat per l'avinguda Prat de la Riba. Un cop incorporats a aquesta avinguda també entrarà a la ciutat per Comtes d’Urgell.

5. Des del barri del Secà de Sant Pere es podrà sortir directament a l’avinguda Alcalde Porqueres (N-230) a través de l’avinguda Torrevicens, Plaça Països Catalans i avinguda Balàfia. Aquesta ruta no es podrà utilitzar en sentit contrari ja que forma part del recorregut de la cursa.

6.- Durant el transcurs de la cursa, i als efectes de compatibilitzar el pas dels atletes amb la resta del trànsit, es reduirà en un carril la circulació per les Places de França i Europa respectivament. No es preveuen retencions significatives com a conseqüència d’aquest estretament de calçada.

7.- Els carrers Baró de Maials i Corregidor Escofet, trams compresos entre Prat de la Riba i l’avinguda Balàfia, seran tallats al trànsit entre les 09.30 i les 11.00 hores aproximadament.

Recomanacions
- Evitar circular pel circuit de Cursa amb el vehicle entre les 09.30 i les 11.00 hores.
- Les línies de Bus compreses en el recorregut de la cursa es poden veure afectades puntualment.
- Seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, voluntaris de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat, en els punts de tall, els quals us informaran de la ruta recomanada a seguir.
- Per les peculiaritats del recorregut i l’horari de la cursa no es preveuen afectacions significatives en el trànsit de les vies principals de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari