Catalunya Diari

Tanquen un comerç al Clot perquè no complia la normativa

Tanquen un comerç al Clot perquè no complia la normativa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha realitzat aquest matí el balanç de les inspeccions que l’Ajuntament de Lleida ha realitzat els darrers mesos a la zona del Clot de les Granotes i Santa Maria Magdalena. Dels 37 que s'han inspeccionat, 10 són comerços, 5 locutoris, 4 perruqueries i centres d’estètica i 18 establiments relacionats amb la restauració. Els tècnics de la Regidoria de Comerç, del Departament d’Indústries i Activitats de la Regidoria d’Urbanisme i de la Guàrdia Urbana, han comprovat que complien la normativa vigent.
 
 
La majoria d’incidències localitzades fan referència a incompliments de normativa de protecció contra incendis, normativa del codi d’accessibilitat o d’inadequació de l’establiment a la llicència atorgada. Pel que fa al compliment de la normativa comercial, les deficiències detectades han estat relacionades majoritàriament amb la manca de rètols informatius sobre l’horari comercial o bé la manca del rètol de l’establiment. La majoria dels establiments tenien el rètol de fulls de reclamació a disposició dels clients, però alguns no disposaven dels fulls de reclamació.
 
L’Ajuntament de Lleida ha realitzat un total de 160 inspeccions en el darrer any, repartides entre la zona del Clot de les Granotes i Santa Maria Magdalena -37 establiments inspeccionats-, la zona de la Rambla Ferran-Estació -22 establiments-, el Centre Històric -74 establiments- i la zona d’Universitat, amb 27 establiments inspeccionats. El proper mes de setembre s'iniciarà al barri de Pardinyes.


Comentaris

envia el comentari