Catalunya Diari

Telefònica es compromet a invertir en la fibra òptica al barri dels Magraners

Telefònica es compromet a invertir en la fibra òptica al barri dels Magraners| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Telefònica es compromet a invertir en la fibra òptica al barri dels Magraners. El tinent d’alcalde i regidor d’aquest barri, Fèlix Larrosa, ha assegurat que la companyia implantarà aquest servei a Magraners durant el primer trimestre del 2016. En aquesta línia, Larrosa ha apuntat que pròximament es farà una reunió amb la companyia per establir el sistema que garanteixi l’execució perquè la Paeria en pugui fer el seguiment. 

 Igualment, el regidor de Magraners ha avançat que l’empresa bonificarà als veïns del barri els dies d’interrupció del servei a través de les factures que s’emetran a partir d’aquest mes. Larrosa i l’instructor de l’expedient informatiu obert a la companyia, Antoni Saldaña, s’han reunit aquest matí amb el president de l’AV de Magraners, Juan Gallardo, i amb el representant de la comissió de seguiment de la incidència, per informar-los d’aquestes decisions.
 
La zona de Magraners va estar afectada diversos dies, a finals de setembre i principis d’octubre, per un tall en el subministrament dels serveis de telefoni i d’internet. L’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), va assessorar els usuaris afectats per l’avaria en la reclamació de les compensacions derivades de la incidència.
 


Comentaris

envia el comentari