Catalunya Diari

Un pessebre vivent fet amb tetrabricks

Un pessebre vivent fet amb tetrabricks| Redacció - Fotografia: http://www.magraners.org

 Una de les característiques principals d'aquest pessebre és que és molt dinàmic. Habitualment estem acostumats a veure pessebres vivents estàtics, però al de Magraners els diferents personatges cobren vida, aconseguint així un gran impacte visual. L'objectiu és que els diferents participants es facin una idea global del poble de Natzaret i de totes les accions al mateix temps, tenint la sensació d’estar dins d’una pel·lícula. Així mateix, es busca també que el propi espectador es converteixi en un personatge més.
 
Per tal d’enriquir teatralment el pessebre vivent, en alguns dels quadres es du a terme una representació musical, ja sigui amb una cançó o amb una coreografia. L’anunciació als pastors, el naixement, l’entrada al pessebre i el rei Herodes són alguns del quadres que darrerament han anat incorporant música i dramatització al pessebre. L’objectiu final és anar incorporant la música com a element que potenciï els diferents quadres donant-los coherència i sense que perdin el seu sentit original.
 
Finalment, aquest pessebre també és ecològic, ja que està construït bàsicament amb materials reciclats. L’Associació Cultural i ecològica de Magraners, està especialment sensibilitzada amb la conservació del medi ambient. És per això que els materials que s'utilitzen en aquestes construccions són reciclats (tetrabriks, llaunes de refresc, ampolles de plàstic, palets de fusta no reutilitzables). Amb aquests, obtenen resultats espectaculars des del punt de vista artístic.


Comentaris

envia el comentari