Catalunya Diari

Un seixantena de nens participen a 'la fàbrica dels somnis' a Pardinyes

Un seixantena de nens participen a 'la fàbrica dels somnis' a Pardinyes| Redacció - Fotografia: Associació Veïns Orvepard

 El grup d’animació infantil AGIPA de Pardinyes va posar en marxa la seva fàbrica dels somnis al saló d’actes del Centre Cívic i durant gairebé dues hores va fer participar als infants assistents en la seva obra protagonitzada per un mag i 4 follets. Al començament, la fàbrica dels somniïs era aturada per la seva tristor i no funcionava. Els nens i els follets, amb la màgia de les seves cançons i actuacions, seguint el guió del conte creat per AGIPA, van aconseguir alegrar tothom i finalment, les seves rialles van aconseguir fer funcionar la fàbrica dels somnis. 
 
Finalment, tots ho van celebrar menjant caramels i llamineries dolces i tant el president dels Comerciants de Pardinyes, Nacho Piñero, com el de la Organització de veïns, Paco Castillo, van felicitar els components d’AGIPA per la seva estrena de la fàbrica dels somnis ha Pardinyes i per l’èxit aconseguit durant la seva actuació.  


Comentaris

envia el comentari