Catalunya Diari

Una 'ajuda' per dinamitzar les zones comercials de Lleida

Una 'ajuda' per dinamitzar les zones comercials de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Aquesta iniciativa, que s'emmarca dins la quarta edició del Projecte de Dinamització Compartida, busca potenciar la gestió professionalitzada de les associacions de comerciants de Balàfia, Cappont i Pardinyes. L’agent dinamitzadora estarà a la disposició dels comerciants per desenvolupar un ampli ventall d’actuacions, des d'aspectes de formació a captació d’associats i a temes de màrqueting i imatge.
 
El projecte té com a principals objectius contribuir a enfortir el clima comercial al barri, sensibilitzar i fomentar la cohesió entre els comerciants per a emprendre plans de dinamització i desenvolupar accions de promoció que afavoreixin l’activitat comercial.
 
El Projecte de Dinamització Compartida l’integren les associacions de comerciants de Balàfia, Cappont i Pardinyes, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, la Generalitat de Catalunya i la Federació de Comerç. El Projecte de Dinamització Compartida es va endegar l’any 2008 en el marc del Pla d’Incentius de Comerç, impulsat per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum; i sorgeix de la necessitat de la corresponsabilitat i del cofinançament en la gestió professionalitzada de les zones comercials.Comentaris

envia el comentari