Catalunya Diari

Una cadena solidària d'aliments per als més necessitats

Una cadena solidària d'aliments per als més necessitats| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

Un total de 720 persones, entre alumnes, pares i mares, professors i personal d’administració i servei del Col·legi Sagrada Família de Lleida han participat aquest dijous en la 'Cadena d'aliments', una iniciativa destinada a cobrir les necessitats de les persones i famílies desafavorides.

L'activitat ha consistit en la recollida de més de 600 paquets d’aliments aportats per les famílies i el personal del centre i en el seu trasllat a través d’una cadena solidària fins a la Parròquia del Carme. Els productes recollits se sumaran al recapte d’aliments del projecte Jericó.
 
L’acció ha comptat amb la participació dels alumnes d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO). Els alumnes de la Llar d’Infants s'han desplaçarat fins a la Parròquia del Carme portant una bossa amb una part dels aliments recollits. La cadena d’aliments s'ha complementat amb el cant d’una Nadala a càrrec dels alumnes de 2n d’Educació Primària.
 
D’altra banda, els establiments de la zona que s’han volgut sumar a la iniciativa col·laborant en el lliurament d’aliments —una trentena en total— rebran un cartell d’Empresa Solidària per col·locar a l’aparador. 


Comentaris

envia el comentari