
Les terrasses de la cota 2.000 de l'estació d'esquí d'Espot han acollit aquest dissabte el primer dels tastos d'alçada de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll). Aquesta nova edició del Caraflocs, nom amb que es coneix aquest programa de caragolades populars a la neu, ha servit més de 200 racions de caragols —acompanyats d'allioli, pa i vi— que ha cuinat el Josep Vila, gerent de Míster Plat, i han servit els voluntaris de la Fecoll. En total, uns 40 quilos de caragols.
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
La iniciativa, que en l'àmbit de l'esquí compta amb la col·laboració de l’empresa pública de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), forma part de l'estratègia #TerritoriAplec que celebra activitats arreu de la província per aprofitar els fluxes de visitants i, alhora, donar suport i dinamitzar altres esdeveniments i espais com ara les pistes del Pallars.
La segona caragolada programada serà el dissabte 15 de febrer, a Port Ainé.