Catalunya Diari

3a Caminada de vespre/nit 'Sembrats de Silenci' pels secans d'Anglesola i Vilagrassa

Serà un vespre màgic amb postes de sol úniques, sons especials i vivències singulars que no et deixaran indiferent

Arriba la tercera edició de la caminada d'11 km, on es descobrirà l'Espai Natural Protegit dels Secans d'Anglesola i Vilagrassa, a la comarca de l'Urgell, i a més a més, permetrà també, els qui ho vulguin, podran participar en una activitat de bateig a l'orientació.
 

Aquesta activitat nocturna no és competitiva. A més a més, cal recordar que s'ha de portar roba visible, frontals i llanternes per si baixa la visibilitat. Així doncs, la caminada tindrà lloc el proper dissabte 21 d'agost, a les 20.00 hores i sortirà des del municipi de Vilagrassa, a la comarca de l'Urgell.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'espai que es recorrerrà té una superfície d'un total de 1133,48 hectàares que queden distribuïdes en 3 municipis de la comarca de l'Urgell, Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega. És el lloc idoni per a la reproducció de l'esparver cendrós a part de tenir poblacions remarcables d'altres aus de caràcter estepari.
 

La Caminada nocturna «Sembrats de Silenci» es troba aquest any en la seva tercera edició, aquesta caminada està inclosa dins el programa d'activitats dels Espais Naturals de Ponent i finançada pels ajuntaments d'Anglesola -Tàrrega i Vilagrassa gràcies a un conveni conjunt que té com a objectiu realçar els valors d'aquest espai natural.
 

D'altra banda, cal destacar que la caminada Sembrats de Silenci, compleix les mesures i protocols per al control de risc d'infecció de la Covid-19. El protocol que s'aplicarà és orientatiu i pot tenir modificacions segons evolucioni la pandèmia i sota les restriccions que puguin aplicar les autoritats sanitàries.

Ruta de les Piràmides d'Onda, en la Plana Baixa (Castelló)
Un vespre màgic amb postes de sol úniques, sons especials i vivències singulars que no et deixaran indiferent | Aventurilia
 

Postes de sol espectaculars

Des de l'organització han organitzat un recorregut que visita bona part d'aquest Espai Natural Protegit, pensat per gaudir al màxim de les postes de sol tan espectaculars que ens brinda aquest indret. Així doncs, serà un vespre màgic amb postes de sol úniques, sons especials i vivències singulars que no et deixaran indiferent.
 

A més a més, en acabar de caminar, a l'últim i únic avituallament de la caminada, es podrà trobar Coca de recapte del Forn Martorell i vi del Celler Comalats, tot ben acompanyat pel grup de música Walkin'roots en directe
 


Comentaris

envia el comentari