Catalunya Diari

La 6a edició de la Targalan aposta per millorar la qualitat i suma 2 nous tornejos a la competició

El joc Fornite prendrà protagonisme

Imatge d'una altra edició
Imatge d'una altra edició | LleidaDiari.cat

La 6a edició de la Targalan, la Tàrrega Lan Party que se celebrarà durant 48 hores ininterrompudes al Pavelló Municipal de Tàrrega amb accés a les piscines municipals per a tots els participants comença la seva activitat aquest divendres. L'esdeveniment ja s'ha consolidat entre un dels més importants de la província i és una cita habitual a principis del mes d'agost per tots els aficionats a la informàtica i els videojocs que juguen interconnectats i comparteixen continguts en xarxa durant la Targalan. Enguany s'ha volgut apostar per millorar la qualitat de l'esdeveniment amb més velocitat de navegació i facilitats perquè tots els participants gaudeixin d'una jornada única. A més, també s'augmenta el nombre de tornejos amb tres novetats. Una serà la incorporació d'un nou torneig que tindrà com a protagonista el Fortnite, un dels videojocs més de moda actualment i que compta amb milions de seguidors a tot el món.

Fins i tot, personatges famosos com futbolistes han celebrat alguns gols utilitzant celebracions del Fortnite, un fenomen de masses en el món dels videojocs. A més, també hi haurà una competició del PUBG (Playeruknown battleground), un videojoc multijugador massiu en línia que també ha triomfat molt en telèfons mòbils i que cada vegada aconsegueix més adeptes. Les altres competicions de videojoc que es faran ja són un clàssic de la Targalan i sempre han comptat amb una gran participació en els tornejos de Counter Strike, League of Legends, Hearthstone i Overwatch. El preu de la inscripció és de 25 euros per persona amb samarreta commemorativa de regal i les inscripcions es poden fer al web www.tarregalanparty.cat.

Actualment, ja s'ha superat la xifra dels 120 inscrits i aquesta podria anar augment fins al mateix divendres a les 17.00 hores quan comenci la Targalan. Un dels grans punts diferencials d'aquesta Targalan és que amb l'entrada es té accés lliure a les Piscines Municipals de Tàrrega gràcies a una col·laboració amb el Club Natació. Els amants dels videojocs antics també podran gaudir d'una parada amb consoles retro i podran fer un viatge en el temps per jugar als jocs més mítics de la història gràcies a RetroscrollLa Tàrrega Lan Party l'organitza l'Associació Agrat i compta amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració d'empreses targarines d'informàtica. La competició començarà el divendres 15.00 a les 17.00 hores i finalitzarà el diumenge 5 a les 17.00 hores i comptarà amb servei de bar perquè tothom que vulgui assistir pugui observar com se celebra aquest esdeveniment.


Comentaris

envia el comentari