Catalunya Diari

Disponible l’abonament del bus urbà de Tàrrega amb tarifes reduïdes per a estudiants

Es tracta d’una targeta multiviatge de 30 desplaçaments setmanals
Imatge del bus urbà de Tàrrega | LleidaDiari.cat

Amb la proximitat de l'inici del nou curs, l'Ajuntament de Tàrrega ha posat a la venda l'abonament perquè els alumnes dels centres educatius de la ciutat puguin fer ús del bus urbà municipal gaudint de tarifes reduïdes. Es tracta d'una targeta multiviatge que permet fer un màxim de 30 desplaçaments setmanals, de dilluns a divendres fins al 30 de juny, coincidint amb el curs lectiu. El preu de l'abonament es manté en 50 euros (5 euros al mes). La targeta es pot adquirir a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de Tàrrega, a la Casa Consistorial, acreditant el certificat d'inscripció del centre educatiu corresponent. En cas que la targeta s'adquireixi durant els mesos posteriors, el preu també es reduirà proporcionalment. Durant el curs anterior, prop d'una cinquantena d'estudiants van desplaçar-se amb el bus fent ús d'aquest abonament.

  

D'altra banda, per a la resta d'usuaris, Tàrrega continua posant a l'abast dues modalitats de targetes multiviatge per a gaudir de descomptes. D'una banda, l'abonament per a persones majors de 65 anys o amb discapacitat redueix cada desplaçament a 0,30 euros (el preu del bitllet senzill és d'1 euro). Així mateix es pot adquirir l'abonament general, amb el qual el preu del viatge oscil·la entre 0,60 i 0,46 euros segons el nombre de desplaçaments.

 

Ambdues targetes també s'adquireixen a l'OAC i les posteriors recàrregues s'abonen dalt el vehicle. Sumant les diverses modalitats de descompte, aquest servei municipal de transport de viatgers ha assolit els 1.069 abonats, xifra que suposa un augment del 16,3% en relació a l'agost de l'any passat. El bus urbà municipal de Tàrrega, gestionat per la Regidoria de Promoció Econòmica, és operat actualment per l'empresa Alsa. Val a dir que el servei és gratuït per als infants menors de quatre anys.Comentaris

envia el comentari