Catalunya Diari

Acorden traslladar als Mossos l'afer de la trobada d'en Pàmies a Balaguer

La policia comença a recopilar informació sobre l'acte convocat per la Dolça Revolució on es van fer petons i abraçades

Imatge capturada del vídeo de la trobada de la Dolça Revolució amb un centenar de persones malgrat les restriccions per la Covid-19, el 30 de maig de 2020
Un centenar de persones van reunir-se a Balaguer, citats per l'associació de pseudoteràpies Dolça Revolució. | ACN

Els departaments de Salut i Interior s'han reunit després de fer-se pública una trobada amb més de cent persones convocada per la Dolça Revolució a Balaguer i on segons va explicar el pagès i activista Josep Pàmies es van fer petons i abraçades sense respectar els protocols de seguretat per prevenir contagis de la Covid-19.

Fonts de Salut han dit que s'ha acordat traslladar als Mossos d'Esquadra aquest afer per tal que se'n facin càrrec i determinin si es va vulnerar la llei de salut pública. D'altra banda, fonts de la policia han assenyalat que han començat a recopilar informació sobre aquest esdeveniment que els seus organitzadors han plantejat com un acte de desobediència.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es va posar en risc la salut pública

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) ja ha demanat també que se sancioni als promotors de la trobada de Balaguer perquè es va posar en risc la salut pública. Josep Pàmies va explicar aquest dilluns que la trobada es va celebrar per dir «prou» a les mentides dels mitjans i els governs sobre el coronavirus i per defensar que amb teràpies naturals i substàncies com l'MMS o l'artemisa es pot combatre el virus.

Van quedar en una zona al voltant del riu Segre

Josep Pàmies ha explicat que han decidit trobar-se un centenar de persones en un moment que no es pot fer per mostrar que no tenen por davant el coronavirus si es fan servir plantes que ajuden a combatre'l i altres substàncies com l'MMS o l'artemisa. Pàmies ha assenyalat que van quedar en una zona al voltant del riu Segre i van aprofitar per fer un reconeixement de plantes que ajuden a lluitar contra la malaltia. Així mateix, ha dit que també van fer-se petons i abraçades i que es van ruixar amb vaporitzadors d'MMS per evitar possibles contagis del virus. A la trobada hi havia gent vinguda de Barcelona i també d'altres punts de l'Estat com Burgos.

L'activista defensa que les persones passin el virus com més aviat millor per poder obtenir «resistència natural», i en aquells casos en què hi hagi complicacions respiratòries, ha assegurat que es pot combatre amb l'MMS. En aquest sentit, ha afegit que des de la Dolça Revolució s'han ofert com a «conillets d'índies» perquè les autoritats sanitàries els infectin controladament amb la Covid-19 per demostrar que l'MMS és efectiu però que no se'ls ha escoltat.


Comentaris

envia el comentari