Catalunya Diari

Atenció: Activen el Pla Alfa 3 i tanquen els accessos a la Serra del Montsec

L'incendi de Baldomar ja afecta 1.300 hectàrees i els Bombers tornen a fer una crida als tractoristes

La Generalitat ha activat el Pla Alfa 3 que entrarà en vigor a les 12 de la nit d'aquest dijous i amb què es tancaran els accessos a la Serra del Montsec des dels municipis de la Noguera de Vilanova de Meià, Baronia de Rialp, Àger, Artesa de Segre, Camarasa, Ivars de Noguera, Avellanes i Santa Linya i Os de Balaguer.

L'incendi de Baldomar, a Artesa de Segre, ja afecta 1.300 hectàrees i el cap d'intervenció, Jordi Martín, reconeix que la situació pot ser preocupant perquè cada dia que passa, les temperatures pugen i la humitat baixa. Els Bombers tornen a fer una crida als tractoristes perquè divendres al matí es trobin a Baldomar i a Gàrzola (Vilanova de Meià) per seguir llaurant els perímetres i contenir el foc.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un tractor segant
La Generalitat activa el Pla Alfa 3 i tanca els accessos a la Serra del Montsec | LleidaDiari.cat

La zona que més els preocupa ara és la de Sant Mamet

Martín ha explicat que aquest dijous s'ha assegurat el perímetre entre Os de Balaguer, Baldomar i la Clua i que la zona que més els preocupa ara és la de Sant Mamet, perquè és una zona «inaccessible» i on el foc crema lliurement. «La banda oest cap al nord és la zona que està més descontrolada, d'Os de Balaguer cap a Sant Mamet», ha dit.


Comentaris

envia el comentari