Catalunya Diari

Actualitzen el protocol d’emergències i nevades del transport escolar a l'Urgell

El Consell Comarcal treballa amb tres empreses de transport escolar

El Consell Comarcal de l'Urgell va aprovar el passat 19 de desembre de 2019, el nou protocol d'actuació en cas d'inclemències meteorològiques dels serveis de Transport Escolar Col·lectiu i de Menjador Escolar gestionats pel Consell Comarcal de l'Urgell per al curs 2019-2020.

Es tracta d'una actualització del protocol ja existent, el qual ha de plasmar de la manera més clara possible, les actuacions que cal dur a terme en cas que les situacions meteorològiques extremes afectin la xarxa viària i puguin dificultar la realització del servei de transport i de menjador escolars.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Treballa amb tres empreses de transport escolar

El Consell Comarcal treballa amb tres empreses de transport escolar amb les quals es coordina, transportant un total de 550 alumnes escolaritzats en 15 centres educatius de la comarca, mitjançant 28 rutes de transport. Pel que fa al menjador, el consell gestiona el servei de menjador a través d'una empresa subministradora, que enguany dona servei a 8 centres educatius.

La necessitat de l'actualització del protocol és causada per la complexitat en la gestió d'aquestes situacions de risc i/o emergència que impliquen múltiples agents. Així, aquesta actualització estableix un marc estructural i funcional que permet la mobilització i la coordinació dels recursos humans i materials necessaris per fer front a una situació de risc i/o emergència amb les màximes garanties de seguretat per als usuaris.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari