Catalunya Diari

Una administració de les Garrigues reparteix 720.000 euros de la Loteria Nacional dels dissabtes

L'establiment agraciat està situat al número 53 del carrer La Font de Juneda

Imatge de l'interior de 'Administració de Loteria número 1 de Juneda, a la comarca de les Garrigues, el dia 21 de novembre de 2020.
Imatge de l'interior de l'Administració de Loteria número 1 de Juneda, a la comarca de les Garrigues. | LleidaDiari.cat

L'Administració de Loteria número 1 de Juneda, ubicada al número 53 del carrer La Font de la localitat, a la comarca de les Garrigues, ha repartit aquest dissabte, dia 21 de novembre, milers d'euros de la Loteria Nacional del dissabte. El número agraciat ha estat el 16.180, amb un premi de 120.000 euros a la sèrie i 12.000 euros al dècim, que ha correspost al segon premi de la Loteria Nacional dels dissabtes. El premi ha estat rebut amb molta il·lusió pels responsables d'aquesta administració de loteria, qui esperen que «pugui ser un bon auguri de cara als propers sortejos de Nadal i el Nen en aquest any difícil».
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
En total, s’han venut sis sèries d’aquest número i, per tant, s’han repartit 720.000 euros en total. De les sis sèries venudes, cinc s’han venut a establiments abonats a l’Administració i una última ha estat venuda per finestreta a clients de Juneda. Més concretament, tres sèries s’han venut a la fleca K La Montse del barri de la Bordeta de Lleida ciutat., i les altres dues, s’han venut al bar 'El Casal' dels Omellons. Curiosament, aquest bar, tot i estar tancat, ha seguit venent loteria entre els seus clients aquestes darreres setmanes. Els veïns d’aquesta població garriguenca han pogut seguir adquirint el número setmanal a casa del seu responsable, en Guillem, que va fer un pregó anunciant que no s’aturava la venda de loteria dels dissabtes.
 
 
Segons expliquen en un comunicat fet públic aquest dissabte des de l'Administració de Loteria número 1 de Juneda, «el 16.180 és un dels números històrics de l’Administració i està molt sol·licitat entre la nostra clientela. Es tracta del número auri o número d’or, descobert en l’antiguitat i que fascina als matemàtics. S’associa a la perfecció i té una important presencia en elements naturals i artístics, especialment en la pintura i l’arquitectura. A tall d’exemple, Leonardo Da Vinci l’havia introduït en moltes de les seves obres i, més recentment, Apple l’ha incorporat en el disseny del seu famós logotip».
 
 
Moltes felicitats als agraciats! Ara toca gaudir del premi, i més en uns moments tan complicats com els que vivim.
 

Comentaris

envia el comentari