Catalunya Diari

Els Agents Rurals denuncien un granger de la Noguera per vessament de purins

Han aixecat una acta per infracció

Els Agents Rurals han denunciat el propietari d'una granja de porcs a Artesa de Segre a la Noguera per vessament de purins en terreny forestal i afectant un torrent. Segons han informat els Agents Rurals a través de les xarxes socials, s'ha aixecat una acta per infracció de la normativa de dejeccions ramaderes i per contaminació d'aigües continentals. També a les xarxes socials, els agents han publicat un vídeo amb imatges on es pot apreciar el vessament denunciat. 

Altres actuacions dels Agents Rurals aquesta setmana a Lleida

Els Agents Rurals van localitzar el passat dilluns 24 de desembre dos rucs de pura raça catalana perduts per un camí de Vinaixa, a la comarca lleidatana de les Garrigues. Segons van informar en el seu moment els Agents Rurals a través de les xarxes socials, una vegada trobats els animals i certificar que es trobaven sols i perduts, van procedir a la recerca dels seus propietaris. Després d'unes hores, finalment, els Agents Rurals van poder localitzar al propietari dels dos animals de pura raça i els van retornar sans i estalvis.

Aquesta no és la primera vegada que apareixen rucs per Lleida. Una de les més recents i sonades vegades va ser el passat mes de juny quan va aparèixer un exemplar d'aquesta animal passejant per ple Passeig de Ronda de Lleida. Concretament, el ruc es va endinsar pel centre de Lleida procedent de l'N-II causant expectació entre els ciutadans que van veure com l'animal caminava tranquil·lament entre els cotxes. El ruc va entrar a Lleida pel Passeig de Ronda i, finalment, va ser un ciutadà qui va poder detenir l'animal. Segons va informar en el seu moment la Guàrdia Urbana a LleidaDiari.cat, els agents van poder localitzar al propietari que es va fer càrrec de l'animal. Tot i la curiositat ciutadana, la Urbana assegurà que no es va registrar cap incident.


Comentaris

envia el comentari