Catalunya Diari

Els Agents Rurals rescaten un gos sense xip del canal Segarra-Garrigues

L'Ajuntament de Guissona es va fer càrrec de l'animal perquè no es va poder localitzar el seu propietari

Els Agents Rurals, amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, van rescatar diumenge un gos que havia caigut al canal Segarra-Garrigues.

Segons han informat els Agents Rurals a través de les xarxes socials, l'animal no disposava de la indentificació obligatòria (xip i placa identificativa) i, per tant, no es va poder localitzar el propietari. Davant aquesta situació, la custòdia del gos va quedar en mans de l'Ajuntament de Guissona.

Els Agents Rurals troben una gossa i el seu cadell abandonats a la Segarra

Els Agents Rurals han inspeccionat dos gossos abandonats a principis del mes d'abril a la localitat de Montornès de Segarra. Segons vab informar en el seu moment els agents a través de les xarxes socials, es tracta d'una femella i el seu cadell. Com que no se sap qui és el propietari dels animals, finalment va ser l'ajuntament de la localitat de la Segarra qui es va fer càrrec del seu destí. 

Troben en pocs dies 3 gossos abandonats i sense xip a Lleida

Els Agents Rurals han localitzat en pocs dies dos animals sense propietari, ni identificació. Concretament, segons han informat a través de les xarxes socials, el primer gos va ser trobat fa quinze dies a la Sanaüja, a la Segarra. En comprovar que no tenia xip, va ser el mateix ajuntament del municipi qui es va fer càrrec de l'animal. En el mateix sentit, a Estaràs, es va localitzar una gossa atropellada i ferida sense propietari.

En aquest cas, els Agents Rurals la van traslladar fins a l'Hospital Veterinari d'Òdena. D'altra banda, també han fet públic que en els darrers dies a Castelldans (Garrigues), s'ha recollit un altre gos abandonat, gràcies a l'ajuda dels serveis municipals i de l'avís d'un ciutadà. Aquest animal tampoc disposava de cap xip d'identificació. Davant aquests casos, des dels Agents Rurals han fet una crida a una tinença d'animals responsable, en la qual, els animals estiguin xipats i amb totes les revisions veterinàries en ordre.


Comentaris

envia el comentari