Catalunya Diari

Agramunt acollirà aquest estiu el primer camp de treball de la localitat

Un grup de 24 joves d’arreu de Catalunya descobriran i rehabilitaran l’entorn del municipi d’Agramunt

Agramunt acollirà del 26 de juny al 9 de juliol un camp de treball pensat per a joves voluntaris que realitzen projectes i serveis al territori. Aquest és el primer cop que Agramunt compta amb un camp de treball en el qual participaran 24 joves de tot Catalunya d’edat compreses entre els 14 i els 17 anys. La iniciativa, sorgida de la Regidoria de Joventut, vol ser una experiència que combini el lleure i el voluntariat amb una aportació directa a l’entorn del municipi. Sota el títol 'Fem camí a Agramunt', els projectes que es realitzaran durant aquestes dues setmanes estan relacionats amb la recuperació d’espais i la senyalització de camins de l’entorn d’Agramunt. Concretament es duran a terme actuacions de rehabilitació dels camins que porten a Mafet, els camins que van fins al Pilar d’Almenara, la neteja dels safareigs d’Almenara, la senyalització de rutes i la descoberta d’indrets com la Roca de la Delfina. 

Les accions concretes del camp de treball es faran als matins, i serà a les tardes quan els joves del camp de treball interactuaran amb les entitats del poble, amb un programa d’activitats que permetrà que els joves puguin conèixer Agramunt, realitzar activitats lúdiques i treballar diferents valors.
Els joves arribaran el diumenge 25 de juny acompanyats per les seves famílies moment que es farà una recepció conjunta a l’Ajuntament i l’explicació de tot el programa d’activitats previst. L’entitat gestora del camp de treball és l’Associació Alba de Tàrrega que actualment està treballant per a millorar les diferents dimensions de la vida de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat psíquica, física i mental de pobles i ciutats de les comarques de l'Urgell i la Segarra i excepcionalment d’altres llocs. 
 


Comentaris

envia el comentari