Catalunya Diari

Agramunt celebra el Dia sense Cotxes

Els carrers que envolten els dos centres escolars quedaran tallats al trànsit per poder fer activitats a l’aire lliure
Les escoles d'Agramunt durant una setmana fan un seguit d’activitats diferents del programa escolar diari. | LleidaDiari.cat

Agramunt tornarà a celebrar aquest dimarts, dia 4 d'abril, el Dia sense Cotxes, amb la col·laboració dels centres escolars, dels quals va sorgir aquesta iniciativa. Tot i que el dia sense cotxes s’acostuma a celebrar dins el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a Agramunt se celebra en aquestes dates a petició dels centres escolars. D’aquesta manera inclouen aquesta diada dins les seves respectives setmanes culturals, i durant una setmana fan un seguit d’activitats diferents del programa escolar diari.

Per celebrar aquesta diada, la regidoria d'Esports amb la col·laboració dels professors dels centres escolars, han organitzat un seguit d'activitats que es faran als carrers Jaume Mestres, Agustí Ros, Àngel Guimerà i a la plaça del Pou que quedaran tancats al trànsit de vehicles durant l’horari escolar. Durant el matí, serà el torn dels nens de cicle inicial i mitjà que faran un joc de pistes, i a la tarda el cicle superior farà una sortida amb bicicleta.  La Policia Local coordinarà el pas de vehicles per les vies afectades i s'informarà de les alternatives de circulació que tindran els vehicles.

 

Cartell de l'edició del 2017 del Dia sense Cotxe. | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari