Catalunya Diari

Quasi set-cents clients d'Agramunt, sense llum

Hi ha uns 300 tècnics d'Endesa desplaçats a diversos punts del territori català

Rescat
Imatge de cotxes atrapats arran del temporal de neu.  | Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Un total de 5.570 abonats continuen sense llum en 44 municipis catalans, segons han informat a l'ACN fonts d'Endesa. Són petites incidències molt repartides al territori, però hi ha una especial afectació a la zona de la franja i el Priorat. Els municipis més afectats ara són Agramunt (689 clients), Arnes (530), Poboleda (364), el Masroig (355) i Bellmunt del Priorat (305). Hi ha uns 300 tècnics d'Endesa desplaçats sobre el terreny o bé en el centre de control coordinant els treballs. Pel que fa a la telefonia, hi ha 25 incidències, 11 al Priorat i 8 de telefonia fixa. Aquesta última és de prioritat absoluta solucionar-la perquè en depèn la teleassistència.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Els tècnics estan en constant coordinació amb el CECAT per poder accedir a les instal·lacions elèctriques que s'han malmès i que ara estan bloquejades per la neu. També hi ha comunicació constant amb els ajuntaments per prioritzar les urgències de reposició de subministrament. El cas crític de Falset s'ha solucionat en bona part, i queden 120 clients sense llum.
 
 
Segons informa Endesa, s'han desplaçat dos grups electrògens a Arnes darrere de la màquina llevaneu. També s'estan movent set més a Falset.

Comentaris

envia el comentari