Catalunya Diari

Aïllen 10 infants d'un casal de Balaguer per haver estat en contacte amb un possible positiu

A la Seu d'Urgell s'han confirmat les proves d'un dels infants

La directora general de Joventut, Laia Girós, ha visitat un casal d'estiu d'Esterri d'Àneu
Cauen els campaments aquest estiu a Catalunya | LleidaDiari.cat

Un grup de 10 menors d'un casal d'estiu de Balaguer han hagut de ser aïllats després d'haver estat en contacte amb un possible cas de Covid-19.

Segons ha avançat el diari Segre, els organitzadors van prendre la decisió de «forma preventiva» a l'espera dels resultats del possible positiu. Així mateix, apunten que el casal no estava organitzat per l'Ajuntament i que la mesura s'ha pres seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries.

Un positiu en un casal de la Seu d'Urgell

Paral·lelament, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va confirmar aquest dijous el positiu d'un menor en un altre casal i va explicar que s'estan estudiant els grups de convivència de l'afectat per aïllar als altres en el cas que fos necessari. En aquest sentit, des del consistori de la capital de l'Alt Urgell van recomanar a les famílies que «si no us han avisat, no patiu» i, tot i que els casals «estan prenent les precaucions recomanades, òbviament el risc no és zero». En aquest cas, les activitats d'estiu tampoc estaven organitzades per l'Ajuntament.


Comentaris

envia el comentari