Catalunya Diari

Aitona enceta els actes de la seva Festa Major de Sant Antolí

Tatxo Benet ha estat el pregoner d'enguany

Imatge de les pubilles i hereus d'Aitona
Imatge de les pubilles i hereus d'Aitona | LleidaDiari.cat

La localitat lleidatana d'Aitona celebra aquest cap de setmana la seva festa major de Sant Antolí. Per a fer-ho té multitud d'activitats preparades per a totes les edats. No obstant això, abans de començar la festa grossa, Aitona va celebrar aquest dijous el pregó d'inici de festes a càrrec de Tatxo Benet, que és descendent d’Aitona per part de la seva mare. A més a més, és un dels tres socis fundadors del grup audiovisual Medriapro, periodista, empresari d’èxit i antic màxim accionista de la U.E. Lleida, entre molts altres càrrecs que ha exercit al llarg de la seva dilatada trajectòria professional. I com és tradició, després del pregó es va dur a terme la proclamació de les pubilles i hereus d’enguany. 

Imatge d'un moment del pregó d'en Tatxo Benet
Imatge d'un moment del pregó d'en Tatxo Benet | LleidaDiari.cat

 

Durant tot el cap de setmana, els veïns d'Aitona podran gaudir d'activitats com la festa de l'escuma, cinema a la fresca, vermuts i dinars populars, així com concerts de la mà de grups com: Montecristo o 7 D Rock. També hi haurà correfocs i actuacions de teatre infantils, a banda dels tradicionals Dj's per al jovent. 

Cal recordar que diumenge passat ja va començar part de la seva programació de Festa Major amb la celebració del Dia de l'Ancianitat. La jornada, organitzada per l'Ajuntament i la Congregació de Germanetes dels Ancians Desemparats –amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats d'Aitona i la Diputació de Lleida-, té com a objectiu reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els aitonencs i aitonenques de més edat. La Festa d'Homenatge a la Vellesa d'Aitona va arrencar a les 11.00 hores. amb una missa solemne a la capella de la residència de les Germanetes presidida per l'Excm. i Rvdm. Bisbe de Lleida, Sr. Salvador Giménez; amb l'assistència del Pare Joan María Mayol, rector del Santuari del Monestir Montserrat, de les autoritats municipals i les Pubilles i Hereus de l'any 2017. 


Comentaris

envia el comentari