Catalunya Diari

Aitona estrena un nou sistema d’estacionament de vehicles regulat

Té com a objectiu principal millorar la mobilitat i la circulació a la zona comercial

Aitona comptarà a partir de dilluns 19 de juliol amb un nou sistema d'estacionament de vehicles regulat amb limitació horària que entrarà en vigor en diferents punts del municipi a iniciativa de l'Ajuntament, en una proposta que va ser aprovada per Ple amb el suport dels tres grups municipals amb representació al consistori.

Aquest nou sistema té com a objectiu principal millorar la mobilitat i la circulació a la zona comercial, on actualment hi ha un elevat volum de vehicles en circulació.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, defensa que «al llarg dels darrers anys hem detectat problemes d'estacionament en diferents zones d'Aitona. Per això, aquest nou sistema ens permetrà augmentar la rotació de vehicles i cobrir les necessitats d'aparcament existents».

Rosa Pujol, a més, avança que «hem volgut anomenar aquest nou sistema com a zona rosa en referència al mar rosa que omple de color els nostres camps durant els mesos de la floració».

Fes-te amb el teu disc horari de la 'zona rosa'

En paral·lel a la posada en marxa d'aquest nou sistema d'estacionament de vehicles regulat amb limitació horària, l'Ajuntament ha dissenyat -amb la col·laboració de l'Elèctrica Serosense- un disc horari personalitzat per a poder ser utilitzat a la "zona rosa".

En aquest dispositiu -que ja es pot recollir gratuïtament a les oficines municipals- s'hi pot indicar en el moment de l'estacionament l'hora d'arribada i la fi de l'estacionament. En aquest sentit, cal recordar que el termini d'estacionament és de 20 minuts.


Comentaris

envia el comentari