Catalunya Diari

Aitona habilita espais d’aïllament per als positius de Covid-19

Els espais estan destinats als pagesos i treballadors de les centrals de fruita infectats o amb símptomes de coronavirus

Imatge dels mòduls habilitats a Aitona
Aitona habilita espais d’aïllament per als positius de Covid-19 | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Aitona ha habilitat al municipi diferents mòduls prefabricats com a espai per a aïllar i controlar els casos sospitosos i positius de Covid-19 que es detectin entre els pagesos i treballadors de les centrals de fruita.

L'espai té capacitat per a unes 50 persones, compta amb totes les mesures de seguretat i d'higiene necessàries per a dur a terme l'aïllament de forma adequada, i es va posar en marxa dimarts 14 de juliol acollint les dues primeres persones amb Covid-19.

 

La màxima prioritat en aquests moments és salvaguardar la salut dels veïns

Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, explica que «la nostra màxima prioritat en aquests moments és salvaguardar la salut de tots els nostres veïns i veïnes i garantir l'estricte compliment de totes les mesures de protecció per tal d'evitar el contagi i la propagació del coronavirus». En la mateixa línia, la batlle aitonenca afegeix que «també estem a plena disposició dels nostres pagesos per a tot allò que necessitin per a garantir el seu benestar i el desenvolupament de la campanya de la fruita fins a finals del pròxim mes d'agost».

Els mòduls prefabricats que ha habilitat el consistori al municipi estan destinats a aïllar ràpidament tant els pagesos com els treballadors de les centrals de fruita que presentin símptomes de Covid-19 o hagin donat positiu, i també per a poder aïllar els seus contactes més propers en cas que no disposin d'una altra via d'aïllament.


Comentaris

envia el comentari