Catalunya Diari

Aitona obre una borsa de treball per a la contractació de nous vigilants

L’objectiu és combatre l’incivisme i reforçar la tasca de seguretat que es duu a terme al municipi

Imatge d'una entrevista de treball
L’Ajuntament obre una borsa de treball per a la contractació de nous vigilants | Pixabay

El Butlletí Oficial de la Província de Lleida ha publicat les bases per a la convocatòria d'una borsa de treball per a la contractació de vigilants per al municipi d'Aitona.

Una convocatòria que neix a proposta de l'Ajuntament per tal d'erradicar l'incivisme als carrers i reforçar la tasca de seguretat i de vigilància que es duu a terme a la vila, en especial des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19, amb l'objectiu de garantir el benestar dels veïns i veïnes i el compliment de les restriccions i mesures de seguretat establertes. Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, explica que «Aitona creix dia rere dia i ara més que mai, en aquest context de pandèmia que vivim, es fa totalment imprescindible comptar amb nous professionals de la seguretat que vetllin per tots els aitonencs i aitonenques».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Funcionaris interins

El nomenament d'aquests vigilants com a funcionaris interins permetrà que aquests gaudeixin de la condició d'autoritat, segons l'article 7.2 de la Llei 16/1991, de policies locals, i explotar al màxim les possibilitats d'aquesta figura, molt important en els petits municipis com Aitona, i que cal reivindicar i potenciar, perquè juguen un paper cabdal.


Comentaris

envia el comentari