Catalunya Diari

Aitona es prepara per viure una nova Festa Major de Sant Gaietà

S’ha preparat un programa de festes que inclou una àmplia oferta lúdica, cultural i esportiva i que està pensat per a totes les edats i gustos

Del 18 al 20 de maig Aitona celebrarà una nova edició d’aquesta popular festa que tindrà en el 16è Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona una de les seves propostes més destacades. Un any més, Aitona viurà uns dies de festa, joia i diversió amb la celebració de la Festa Major de Sant Gaietà. Per a aquesta edició s’ha preparat un programa de festes que inclou una àmplia oferta lúdica, cultural i esportiva i que està pensat per a totes les edats i gustos. Entre les propostes del programa d’enguany destaquen la presentació de l’espectacle «Bona Gent» de Quim Masferrer del divendres 18 de maig, l’activitat d’animació infantil «Uh, Quin cangueli» a càrrec del grup Xip Xap a la plaça de l’església, o la sessió de ball amb l’orquestra Vulkano del dissabte 19 de maig durant la qual s’elegiran les pubilles i hereus d’aquest 2018. 

Diumenge serà el dia gran de festa major coincidint amb una nova edició del Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona. A les 9.30 hores se celebrarà la I Cursa Embarrocat organitzada pel Club d’Atletisme d’Aitona. A partir de les 10.00 hores començarà el 16è Mercat Barroc de la Baronia d’Aitona. Al llarg de tot el dia es podrà visitar i passejar pel mercat temàtic, i els carrers del nucli antic s’ompliran de tota mena d’oficis, transportant als veïns i visitants a l’ambient del segle XVII. 


Comentaris

envia el comentari