Catalunya Diari

Aitona promociona el seu territori amb una nova campanya d'activitats

Per a mostrar al món l’espectacle cromàtic, visual i sensorial únic que ofereixen els camps aitonencs durant aquesta estació de l’any

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Aitona referma, un any més, la seva aposta per seguir ampliant, diversificant i nodrint de nou contingut el projecte de Fruiturisme amb l'objectiu de dignificar i difondre arreu del territori la singularitat i els actius naturals i patrimonials del municipi.

Aquesta línia de treball –refermada al llarg dels darrers anys per l'èxit de participació i el gran ressò nacional i internacional assolits en les diverses propostes turístiques que s'han dut a terme a la vila- es tradueix a partir d'aquest mes de novembre en el naixement d'una nova campanya de promoció turística al municipi: 'Aitona en tardor'.

La importància dels camps

El projecte, que s'ha presentat aquest dimecres 20 de novembre en una roda de premsa a la seu de la Diputació de Lleida, és un nou programa d'activitats lúdiques i culturals i de visites pels camps aitonencs i pel patrimoni local, endegat pel consistori, enfocat a donar a conèixer i difondre de la mà dels pagesos i guies locals el tresor natural únic del qual gaudeix Aitona i el Baix Segrià durant els mesos de tardor.

A la presentació hi ha intervingut l'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol; Víctor Godia, membre dels Amics del Cavall d'Alcarràs; Alfonso Calzada, membre del Club d'Atletisme Aitona; Ana Mor, de Mel de l'Oest; i Xavier Palau, de Pangea Chocolate.

Diferents propostes dirigides a tots els públics

Per tot plegat, diumenge 24 de novembre s'organitzaran arreu del municipi diferents propostes dirigides a tots els públics i que tindran com a fil conductor la tardor aitonenca. Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, explica que «el present i el futur del projecte de Fruiturisme passa per desestacionalitzar el turisme a Aitona a través d'iniciatives com aquesta i oferir a tots els nostres visitants la possibilitat de conèixer el municipi i el seu entorn únic els 365 dies de l'any».

En aquesta línia, Pujol afegeix que «un cop més, hem d'agrair als nostres guies, pagesos i veïns i veïnes la tasca ingent que duen a terme per fer possible aquest projecte».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari