Catalunya Diari

Aitona comptarà amb un nou espai lúdic i esportiu per als joves: un Pump Track

Consistirà en un circuit d’asfalt amb revolts peraltats, salts i petits desnivells per a poder gaudir-lo amb vehicles amb rodes i sense motor

Aitona té previst que surti a la llum un nou projecte a que permetrà ampliar i nodrir amb nou contingut l'oferta lúdico-esportiva que s'ofereix al municipi al llarg de tot l'any.

Es tracta de la construcció d'un Pump Track, un circuit d'asfalt amb revolts peraltats, salts i petits desnivells -fet que permet fer voltes al circuit sense pedalar mitjançant una tècnica que aprofita la inèr-cia del cos bombejant amunt i avall- per tal que els i les joves de la vila en puguin gaudir amb vehicles amb rodes i sense motor, com ara bicicletes, BMX, patins, patinet, scooters, skates, longboard...
El Pump Track s'habilitarà al costat del parc infantil que hi ha a la zona poliesportiva, un espai cèntric del poble i una àrea concorreguda amb una localització immillorable per a una instal·lació d'aquestes característiques.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del pump truck d'Aitona
Aitona comptarà amb un nou espai lúdic i esportiu per als joves: un Pump Track | LleidaDiari.cat

Una partida de 95.000€ 

L'Ajuntament invertirà una partida de 95.000€ per a construir aquest equipament i les obres és previst que comencin en breu amb l'objectiu que es pugui inaugurar a finals del pròxim mes de juny. Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, posa en valor que «som l'únic municipi del nostre entorn que comptarà amb una instal·lació com aquesta, destinada principalment al gaudi del col·lectiu juvenil».

Rosa Pujol, a més, afegeix que «amb aquesta actuació reforça la política de suport als joves que hem implementat des de l'inici de l'actual mandat, atenent, estant amatents i donant resposta a les necessitats i interessos que tenen els i les nostres joves».


Comentaris

envia el comentari