Catalunya Diari

Aitona rep milers de visitants en un cap de setmana «històric»

Persones vingudes del Japó, Filipines, Mèxic, Anglaterra, Argentina, així com de Catalunya i l'Estat

Pla obert d'una de les activitats en el marc de la campanya de la floració
Persones vingudes del Japó, Filipines, Mèxic, Anglaterra, Argentina, així com de Catalunya i l'Estat | LleidaDiari.cat

La campanya de la floració dels fruiters ha tancat un cap de setmana històric amb milers de visites a Aitona (Segrià).

Segons els responsables de la iniciativa, hi ha hagut visitants vinguts del Japó, Filipines, Mèxic, Anglaterra i Argentina, a banda dels qui vénen de diferents punts de Catalunya i l'estat espanyol. Ho han fet per gaudir del mar rosa i participar de les propostes lúdiques i gastronòmiques vinculades al Fruiturisme.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Veïns del municipi participen com a voluntaris

Una seixantena de veïns del municipi participen com a voluntaris de la iniciativa, donant suport a pagesos i guies. L'alcaldessa Rosa Pujol ha valorat el «rol vital» de la població per garantir «l'èxit del projecte» i s'ha mostrat convençuda que se superaran els 20.000 visitants de l'any passat.

Entre les diferents propostes que han gaudit els milers de visitants que s'han desplaçat a Aitona durant els darrers dies hi havia una original 'Hanami Bridal Party' pròpia del Japó. A aquesta activitat s'hi sumat, a més, la celebració de la IX Caminada Popular d'Aitona – amb la participació de 700 inscrits – una exhibició de tai-txi, l'enlairament de set globus aerostàtics, l'habilitació de diferents parades de productors locals, rutes en bicicleta o rutes fotogràfiques.


Comentaris

envia el comentari