Catalunya Diari

Aitona i Seròs anul·len les rutes guiades de la floració

Ofereixen als afectats tornar-los els diners o reservar per a l'any que ve

Pla obert on es poden veure persones al costat d'un autocar
Ofereixen als afectats tornar-los els diners o reservar per a l'any que ve | LleidaDiari.cat

Els ajuntaments d'Aitona i Seròs han decidit suspendre totes les activitats i rutes guiades que queden en aquesta campanya de la floració, seguint les directrius i recomanacions fixades en les últimes hores per la Generalitat el Departament de Salut.

Els consistoris han adoptat aquesta mesura preventiva, que entra en vigor aquest mateix dijous, per evitar la propagació i el contagi del coronavirus. L'Ajuntament d'Aitona ha ofert als afectats tornar-los els diners o reservar-los una plaça per a l'any que ve.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Disculpes als veïns i visitants per les molèsties que aquesta mesura

Aitona, a través d'un comunicat, ha demanat disculpes als veïns i visitants per les molèsties que aquesta mesura «excepcional i preventiva» pugui generar i agraeix la seva col·laboració i comprensió. L'Ajuntament, a més, també ha volgut transmetre un missatge de «calma i serenor» a la població i de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic.

En cas de qualsevol dubte, recorden que cal trucar al 061 Salut Respon o consultar el web canalsalut.gencat.cat. L'Ajuntament d'Aitona també ha informat que han quedat suspeses les activitats previstes per als pròxims dies a les instal·lacions municipals i a la via pública; entre elles, patinatge, taller de memòria, entrenador personal, anglès o alfabetització.


Comentaris

envia el comentari