Reobren al trànsit l'A-2 entre Alcarràs i Soses

Els manifestants han encès foc als pneumàtics abans de deixar el lloc
Els manifestants han calat foc als pneumàtics abans de marxar de l'A-2, entre Alcarràs i Soses
Els manifestants han calat foc als pneumàtics abans de marxar de l'A-2, entre Alcarràs i Soses | LleidaDiari.cat

Les 150 persones que a primera hora d'aquest matí han tallat l'A-2 al seu pas entre Alcarràs i Soses, al Segrià, han aixecat la protesta al voltant de dos quarts d'onze del matí. Abans d'abandonar el lloc, però, han encès els pneumàtics amb els quals han impedit la circulació per l'autovia i per aquest motiu el restabliment del trànsit encara es podria endarrerir. Els manifestants han exhibit pancartes a favor de la República i de la llibertat dels «presos polítics». Les retencions s'han iniciat a dos quarts de vuit del matí. Els vehicles procedents de Saragossa s'han desviat per l'N-II, a l'altura del quilòmetre 446, tot i que més tard han girat cua i han abandonat l'autovia. Finalment, segons ha informat Trànsit, la circulació ha quedat restablerta al voltant de les 12.45 hores d'aquest migdia.

Una representant dels CDR ha explicat que els motius de l'acció són per protestar per la detenció de Puigdemont i reivindicar la llibertat dels «presos polítics» i que els exiliats puguin tornar a casa. «Per això hem lluitat tants anys per tenir el que teníem, el que volem i el que necessitem», ha assenyalat la representant dels CDR, que ha apuntat que mantindran la protesta «el que convingui».

Membres dels CDR incendiant neumàtics a l'A-2, a Alcarràs, durant el tall que han dut a terme a l'autovia
Membres dels CDR incendiant neumàtics a l'A-2, a Alcarràs, durant el tall que han dut a terme a l'autovia | LleidaDiari.cat

 

Un transportista, Diego Córcoles, ha comentat que ve de Fraga i es dirigia cap a Guissona quan s'ha trobat la «barricada» que l'ha obligat a aturar-se. «No ens han comentat res, parles amb ells i semblem un mur de formigó», ha assenyalat indignat el transportista. «Aquí no faran res, que vagin a la subdelegació del govern a Lleida, a Barcelona o on sigui i facin la vaga allà, que deixin els treballadors a anar a treballar. No tenim culpa nosaltres», ha etzibat.
 

Neumàtics cremant mentre els membres dels CDR abandonen el tall que havien dut a terme a l'A-2
Neumàtics cremant mentre els membres dels CDR abandonen el tall que havien dut a terme a l'A-2 | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari