Catalunya Diari

L’ajuntament garantirà la continuïtat del FC Alcarràs

Des de l’equip de govern, es recorda també la implicació que sempre s’ha mantingut amb el club, es fa una crida a la col·laboració de tothom

Imatge del camp de futbol d'Alcarràs
L’ajuntament garantirà la continuïtat del FC Alcarràs | LleidaDiari.cat

L'ajuntament d'Alcarràs s'ha compromès aquest dijous a fer tot allò que sigui a la seva mà per tal de garantir la continuïtat del FC Alcarràs com a entitat activa al municipi.

El consistori alcarrassí formula aquest compromís després de conèixer-se la decisió de no continuar al capdavant del club que ha pres l'actual junta directiva del club: «Els agraïm la tasca desenvolupada durant el temps que ha durat la seva gestió i aprofitem també per fer una crida a la massa social del club per tal que s'impliqui en el nou projecte que, estem segurs, s'activarà per tirar el club endavant. Nosaltres, des de l'ajuntament, farem tot allò que sigui a les nostres mans. El futbol és important pel nostre poble i el FC Alcarràs, una entitat històrica, ha de continuar i ho farà», ha explicat l'alcalde, que ahir mateix es va reunir amb part de la plantilla: «Els conec bé i els he traslladat la necessitat de tirar tots plegats endavant amb el projecte. Necessitem el seu compromís i sé que estaran a l'altura que, com a futbolistes, els correspon».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

  

Des del 2015, i amb l'objectiu de recolzar el club en la seva activitat esportiva, l'ajuntament ha finançat una despesa sostinguda durant aquests cinc anys al FC Alcarràs per un valor total de 323.784 euros. A aquesta quantitat, cal afegir les inversions per valor de 750.000 euros que s'han destinat a habilitar nous vestuaris i un nou local social.

A més a més, s'han de comptar també els prop de 200.000 euros que es van destinar a renovar la gespa artificial del camp. Aquest estiu, dins de la garantia d'aquesta obra i sense cap cost addicional, s'han realitzat arranjaments per tal de disposar d'una gespa en òptimes condicions per la temporada vinent. «Vetllem per l'esport en tot moment i hem fet totes les gestions que han fet falta per aconseguir aquest arranjament en compliment de la garantia», indica Ezquerra.

Una situació obligada

Des de l'equip de govern, es recorda també la implicació que sempre s'ha mantingut amb el club, es fa una crida a la col·laboració de tothom i es recorda que, en moments difícils per tothom com els actuals, cal ser més curosos que mai en l'administració dels recursos públics «el poble d'Alcarràs sempre ha estat al costat de la gent del futbol i seguirem així, però la situació econòmica de l'ajuntament que ens hem trobat l'actual equip de govern municipal en accedir al consistori era molt greu. 

A poc a poc, estem aconseguint endreçar tot, però cal continuar sent prudents i molt més ara dins d'una situació de pandèmia i crisi sobrevinguda a la qual les necessitats socials creixeran de ben segur i els recursos públics seran més escassos. El futbol ens importa, però n'hi ha molts d'altres esports i moltes d'altres necessitats i cal ser curosos i que tothom faci un esforç i contribueixi en la mesura de les seves possibilitats, per això no ens és possible mantenir l'aportació anual de més de 80.000 euros que es feia. Tots plegats, hem d'identificar alternatives en forma de patrocinis i esponsoritzacions que complementin les aportacions institucionals que financen l'activitat esportiva del FC Alcarràs, que s'ha de mantenir. Potser hi ha qui pensa que no és possible, però nosaltres, i crec que la plantilla també, estem convençuts que podem tirar endavant», assenyala l'equip de govern municipal.


Comentaris

envia el comentari