Catalunya Diari

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola rep el diploma que l'acredita com un consistori transparent

Dels 947 municipis de Catalunya, 113 han rebut aquest segell en la seva 7a edició

Equip de govern del Palau d'Anglesola
L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha rebut el diploma que l'acredita com un consistori transparent | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha rebut el diploma que l'acredita com un consistori transparent. Per primer cop, l'Ajuntament ha aconseguit el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona com a reconeixement a la qualitat i transparència informativa dels webs de les institucions.

Dels 947 municipis de Catalunya, 113 han rebut aquest segell en la seva 7a edició, un segell que té com a objectiu la implementació de la Llei de Transparència i la millora permanent dels continguts que l'administració pública ofereix a la ciutadania. En aquest grup d'ajuntaments també cal sumar-hi sis consells comarcals i tres diputacions.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La transparència forma part del dia a dia de la casa de la vila

L'equip de govern del Palau d'Anglesola està satisfet d'aquest reconeixement, perquè això significa que la transparència forma part del dia a dia de la casa de la vila. «Facilitem que la ciutadania tingui coneixement sobre els seus representants i sobre com gestionem els recursos col·lectius, a més a més d'oferir el màxim d'informació i de posar a l'abast formes pràctiques de participació».


Comentaris

envia el comentari